StaticMotion Videographics is de specialist in het in beeld brengen van uw boodschap!

Film, video, fotografie en grafische vormgeving zijn de tools om uw product te presenteren aan het grote publiek. Welke vorm u kiest is afhankelijk van de boodschap en de doelgroep, graag helpen wij u verder om uw verhaal te vertellen.

Reklame maken: Bedrijfsfilm of Productvideo?

Hoe presenteer ik mijn bedrijf of mijn product aan een groot publiek?

Stel u heeft een goed idee of u verkoopt een mooi product. Hoe brengt u dit aan de man, hoe kunt u hiervoor het beste reklame maken, wat is dan de beste strategie?

Video is het uitgelezen middel om voor promotionele activiteiten. Dagelijks worden er meer dan 4 miljard YouTube filmpjes bekeken en uit onderzoek blijkt dat sites met video-content hoger scoren bij de Google. Video is overal en tegenwoordig ook makkelijk en snel te produceren.

Beurspromo vtwonen buitentegels voor Tegelgroep Nederland in samenwerking met DMA Company

Vroeger stond bij promotionele video's voor bedrijven met name de bedrijfsfilm centraal, nu is de productvideo een steeds belangrijker middel om het bedrijf onder de aandacht te krijgen. Maar wat is een productvideo en wat is het voordeel van de productvideo ten opzichte van de bedrijfsfilm?

Waar een bedrijfsfilm zich richt op het geven van een goede impressie van uw bedrijf en wat uw bedrijf betekent voor de maatschappij, richt de productvideo zich op één specifiek product dat u aanbied en daarmee op een heel specifieke doelgroep. Micro marketing met behulp van video.

Complexe producten eenvoudig in beeld gebracht

Producten worden steeds complexer en toch moet bij de klant of consument direct duidelijk zijn wat het product is of hoe het werkt. Hoe zorgt u er voor dat volstrekt helder is hoe uw product er uit ziet of hoe het product werkt? Hoe zorgt u er voor dat de klant of consument direct geïnteresseerd raakt?

Met de opkomst van de smartphone is de vraag naar video geëxplodeerd. Mensen zijn visueel ingesteld en willen graag ”zien” waar ze over praten, zien hoe iets werkt. Tegelijkertijd zijn de kosten voor het produceren van video sterk gedaald. Waar men er vroeger, vanuit budgettaire overweging, vaak voor koos om eenmalig een ”dure” corporate video of bedrijfsfilm te laten maken, één film waarin het gehele verhaal over het bedrijf en al zijn producten werd verteld. Kan men tegenwoordig goedkoper en makkelijk meerdere video's over verschillende onderwerpen laten maken, in een kortere doorlooptijd. Dit heeft als grote voordeel dat men actuele specifieke informatie kan geven aan de klant. Dat is de kracht van de productvideo. Mede door de vrijwel permanente toegang tot internet, kunnen deze video's makkelijk en gericht direct worden ingezet om de klant of consument te informeren. Door gebruik te maken van verschillende technieken, bijvoorbeeld productvisualisatie via 3D animatie, kunnen zelfs complexe producten en ideeën zo in beeld worden gebracht dat het voor de kijker volstrekt helder is wat de boodschap is.

Informatieve video over onderzoek naar alternatieve behandelmethodes voor ADHD

Visualisatie = Communicatie!

Door gebruik te maken van bewegende beelden kan in korte tijd veel informatie worden gegeven, video is daarmee een heel effectieve vorm van communicatie. Bewegende beelden houden langer de aandacht vast van degene die de informatie tot zich neemt en de combinatie van beeld en geluid zorgt er voor de de informatie beter wordt opgenomen. Met name dit laaste is van groot belang, want u wilt dat uw boodschap blijft hangen. In een maatschappij waar steeds minder wordt gelezen en de aandachtsspanne steeds korter wordt, zijn bewegende beelden bij uitstek geschikt om uw verhaal te vertellen. Video, motiongraphics en (3D)animatie maken de boodschap levendig en nodigen uit om verder te kijken.

Video maakt communicatie sneller, duidelijker en leuker

stukje uit een promotievideo door middel van 3D animatie>

Bedrijfspresentatie en communicatie

Maar ook bedrijfspresentaties en communicatie worden effectiever met de inzet van bewegende beelden. Door gebruik te maken van video en/of animaties (multimedia) om uw bedrijf te presenteren of om intern te communiceren kunt u beter zichtbaar maken wat u wilt vertellen. De informatie wordt beter opgenomen en blijft langer hangen. Video kan op verschillende manieren worden aangeboden (bijv. dvd, intranet of mobiele telefoon) zodat iedereen op zijn manier en op zijn moment de boodschap tot zich kan nemen. De mobiele telefoon gaat wat dit betreft een steeds grotere rol spelen. Door gebruik te maken van dit medium kan je mensen effectief voorzien van de juiste informatie. Multimedia is breed inzetbaar en uitermate flexibel.

StaticMotion Videographics adviseert u graag over de mogelijkheden. Of het nu gaat om commercial of een bedrijfsfilm, een educatieve animatie of een (3D) packshot, StaticMotion Videographics zorgt er voor dat uw bedrijfscommunicatie in het oog springt en zijn doel bereikt.

Wie speurt ziet meer!

StaticMotion Videographics

Ervaring telt!

StaticMotion Videographics is een succesvol productiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de multimedia. Zowel voor de televisie als voor het bedrijfsleven hebben we succesvolle, in het oog springende producten afgeleverd. StaticMotion Videographics is gevestigd in Gouda in het Groene Hart van Nederland en richt zich op kwaliteit en een perfecte samenwerking. De vraag van de klant staat centraal. Bij StaticMotion Videographics gaat het om mooie producten en tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guido Goeting via de telefoon of e-mail

Nieuws

Wie speurt ziet meer!
lees meer
Leuke samenwerking
lees meer
PMS, CMYC en HEX-codes
lees meer
Het is zo'n klein woordje..hallo
lees meer
Nieuw logo voor Van Geel Bewindvoering
lees meer
Druk aan het werk voor...
lees meer
Nieuw logo voor Lexmond Vastgoed
lees meer
Steeds meer video, en u?
lees meer