Bedrijfsfilm

Wilt u uw bedrijf voorstellen aan de wereld via de moderne media? En wilt u gezien worden op het internet? Kijk dan verder naar de mogelijkheden.

Visuele communicatie

Video is het uitgelezen middel voor promotionele activiteiten. Dagelijks worden er meer dan 4 miljard YouTube filmpjes bekeken. Video is overal, makkelijk en snel te produceren.

Productvideo

Heeft u een complex product dat eenvoudig in beeld moet komen? Of wilt u duidelijk maken hoe iets werkt. Productvideo's zijn hiervoor ideaal, kijk verder naar wat wij voor u kunnen doen.

Mooie animatie gemaakt voor Speurroutes Nederland

Wat is een speurroute? Nou kijk zelf maar.

Interesse gekregen, ga dan naar Speurroutes.nl en zoek een mooie plek uit om het avontuur te starten.

 

 
 
 

Hoe presenteer ik mijn bedrijf aan een groot publiek?

Multimediaal

Video maakt communicatie sneller, duidelijker en leuker!

Bedrijfsfilm

Uw bedrijf op het internet

Bedrijfspresentaties en communicatie worden effectiever met de inzet van bewegende beelden. Door gebruik te maken van video en/of animaties om uw bedrijf te presenteren of om intern te communiceren kunt u beter zichtbaar maken wat u wilt vertellen.

Productvideo

Complex wordt simpel

Door gebruik te maken van bewegende beelden kan in korte tijd veel informatie worden gegeven, video is daarmee een heel effectieve vorm van communicatie.


3D Packshot

Detail en flexibiliteit

Met 3D modeling en animatie kunt u zaken visualiseren die anders onzichtbaar blijven. De mogelijkheden zijn onbegrensd.Timelapse fotografie

Tijd wordt zichtbaar

Timelapse fotografie maakt processen zichtbaar die anders verborgen blijven. Tijd in hyperspeed, dynamisch en indrukwekkend.Hoe leg ik uit hoe mijn product werkt?

Contact


Mocht u meer informatie willen hebben neem dan contact op of kijk op de desktop versie van StaticMotion Videographics voor meer info.

Postadres

StaticMotion Videographics

Winterdijk 21

2801 SK GOUDA

Bezoekadres

Bouwmeesterplein 1

T: 0182 550 626

M: 06 1839 7926

E: info@videographics.nl

Naam:

E-mail:

Onderwerp:

Laat dit leeg:

Bericht:

Copyright © 2010-2015 StaticMotion Videographics All Rights Reserved