Bedrijfsfilm

Wilt u uw bedrijf voorstellen aan de wereld via de moderne media? En wilt u gezien worden op het internet? Kijk dan verder naar de mogelijkheden.

Visuele communicatie

Video is het uitgelezen middel voor promotionele activiteiten. Dagelijks worden er meer dan 4 miljard YouTube filmpjes bekeken. Video is overal, makkelijk en snel te produceren.

Productvideo

Heeft u een complex product dat eenvoudig in beeld moet komen? Of wilt u duidelijk maken hoe iets werkt. Productvideo's zijn hiervoor ideaal, kijk verder naar wat wij voor u kunnen doen.

Is de bedrijfsfilm nog wel effectief? Of kan je beter kiezen voor een productvideo?


De tijden van de dure corporate video zijn voorbij!

Een goede bedrijfsfilm is goud waard. Vroeger was dit zeker waar en nog steeds heeft de bedrijfsfilm zijn nut en charme. Maar het is de vraag of je in deze tijden niet effectiever kan werken met video.

Met de opkomst van de smartphone en de vrijwel permanente beschikking over internet is het gedrag en de behoefte van de consument veranderd. De vraag naar video is geëxplodeerd. Ook in de zoekresultaten van Google, nog steeds de meest gebruikte zoekmachine, speelt video een zeer belangrijke rol. Sites met video-content scoren hoger dan site zonder. Wil je dus de aandacht van de consument trekken dan is video een belangrijk middel.


Productvideo en Productvisualisatie

Vroeger was het laten maken van een bedrijfsfilm een dure en tijdrovende bezigheid. Vaak werd zo'n corporate-video gemaakt om meerdere jaren mee te kunnen gaan. Het werd daarmee vaak een algemeen verhaal over het bedrijf en zijn producten. Tegenwoordig echter is het mogelijk om snel en relatief goedkoop videoproducties te realiseren. Dit biedt de mogelijkheid om actuele en specifieke informatie te gaan verstrekken. Het is dus mogelijk om micro marketing toe te passen met behulp van video, de productvideo.

Productvisualisatie is de uitgelezen manier om uw producten en ideeën om te zetten in bewegend beeld, in video. Bij productvisualisatie worden verschillende technieken gebruikt om de video te produceren. Dit kan zijn 3D-modeling, maar ook motiongraphics of animatie. Door de verschillende technieken te combineren zijn we in staat een helder verhaal te vertellen.


Video is populair en effectief

Een boodschap verpakt in video blijft langer hangen dan andere vormen van communicatie. En met behulp van technieken als 3d-modeling en 3d animatie kunnen zelf complexe processen en producten goed in beeld worden gebracht. Door op uw site gebruik te maken van meerdere video's over verschillende onderwerpen, bent u in staat om de consument gericht te informeren. In plaats van één video over het gehele bedrijf, plaatst u een serie van video's over verschillende onderwerpen. Elke video gericht op zijn doelgroep. Dit zal veel meer bezoekers naar uw site trekken en daarmee uw kans op succes verhogen.

Wanneer je dus een bedrijfsfilm wil laten maken, vraag je dan af of dit de meest effectieve manier van communiceren is. Is het niet verstandiger om een aantal producten uit te kiezen en deze met behulp van video uit te lichten. Productvideo is waarschijnlijk flexibeler en effectiever. StaticMotion Videographics informeert u graag over de mogelijkheden


Blijft één vraag over; waarom stond dit alles hier als tekst en niet in de vorm van een video?

Hoe presenteer ik mijn bedrijf aan een groot publiek?

Multimediaal

Video maakt communicatie sneller, duidelijker en leuker!

Bedrijfsfilm

Uw bedrijf op het internet

Bedrijfspresentaties en communicatie worden effectiever met de inzet van bewegende beelden. Door gebruik te maken van video en/of animaties om uw bedrijf te presenteren of om intern te communiceren kunt u beter zichtbaar maken wat u wilt vertellen.

Productvideo

Complex wordt simpel

Door gebruik te maken van bewegende beelden kan in korte tijd veel informatie worden gegeven, video is daarmee een heel effectieve vorm van communicatie.


3D Packshot

Detail en flexibiliteit

Met 3D modeling en animatie kunt u zaken visualiseren die anders onzichtbaar blijven. De mogelijkheden zijn onbegrensd.Timelapse fotografie

Tijd wordt zichtbaar

Timelapse fotografie maakt processen zichtbaar die anders verborgen blijven. Tijd in hyperspeed, dynamisch en indrukwekkend.Hoe leg ik uit hoe mijn product werkt?

Contact


Mocht u meer informatie willen hebben neem dan contact op of kijk op de desktop versie van StaticMotion Videographics voor meer info.

Postadres

StaticMotion Videographics

Winterdijk 21

2801 SK GOUDA

Bezoekadres

Bouwmeesterplein 1

T: 0182 550 626

M: 06 1839 7926

E: info@videographics.nl

Naam:

E-mail:

Onderwerp:

Laat dit leeg:

Bericht:

Copyright © 2010-2015 StaticMotion Videographics All Rights Reserved