Mooie animatie gemaakt voor Speurroutes Nederland

Wat is een speurroute? Nou kijk zelf maar.

 

Wie speurt ziet meer!

Interesse gekregen, ga dan naar Speurroutes.nl en zoek een mooie plek uit om het avontuur te starten.

 

Kaartmateriaal voor Speurroutes.nl

We zijn een leuke samenwerking aangegaan

Via Speurroutes.nl kan je Nederland op een andere manier ontdekken en daar maken wij de kaartjes voor.

Dus als je eens een stad, gebied of dorp op een ander manier wilt ontdekken, ga dan naar Speurroutes.nl en zoek een mooie plek uit om het avontuur te starten.

 

Kleurenkaart

Kleurgebruik in diverse media

Je hebt druk, print, beeldscherm en web. En allemaal hebben ze hun eigen systeem om met kleuren te werken. Dat is knap verwarrend!

Om een beetje overzicht te geven hebben we een pagina gemaakt met een overzicht van een heleboel kleuren met hun bijbehorende kleurcodes. Als basis hebben we hierbij de PMS-Spot-kleurcode genomen (Pantone Matching System), deze wordt veel gebuikt bij drukwerk. Vervolgens is deze vertaald in een CMYK-code (Process kleur voor print) en een HEX-code (webdesign). Deze kaart is alleen bedoeld als referentie. De kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm kunnen afwijken van de feitelijke Pantone kleuren.

 

Hallo....

het is te lang stil geweest!

Zo een poos geen tijd gehad om wat aan de website te doen, dus nu even snel een klein berichtje, iets wat me al langer bezig houdt.

"Hallo" is zo'n klein woordje, maar het kan zo veel kracht hebben. Gewoon even "hallo" zeggen is het begin van vele mooie ontmoetingen.

 

Doe mee!

Nieuw logo voor Van Geel Bewindvoering

Ook voor Van Geel Bewindvoering hebben we een nieuw logo mogen ontwerpen samen met de ontwikkeling van bijbehorend drukwerk zoals visitekaartjes en flyers.

van Geel bewindvoering

Druk aan het werk voor DMA Company

We zijn momenteel druk aan het werk, samen met DMA Company, met het vervaardigen van beurspromo's en animaties voor vtwonen buitentegels en Tegelgroep Nederland

Productvideoanimatie Serafoam DuoStone

Nieuw logo voor Lexmond Vastgoed

Voor Lexmond B.V. hebben we een nieuw logo mogen ontwikkelen dit samen met het bijbehorende drukwerk

Lexmond Vastgoed

to V, or not to V.....

Steeds meer video

Video is niet meer weg te denken, televisie en internet maken een substantieel deel uit van onze dagelijkse routine en op het internet heeft video de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Daar waar er steeds minder gelezen wordt en radio en vrij constant gebruik vertoont, stijgt de consumptie van video sterk. Dit komt voor een groot deel door het multimediale karakter van video. Televisie, tablet, mobiele telefoon, internet, intranet, video laat zich op vele manieren presenteren en consumeren. Video is verhalend, educatief, het is vermaak en het is een belevingsmedium dat direct emoties losmaakt bij grote groepen mensen. De combinatie van bewegend beeld en geluid zorgt er ook nog eens voor dat de boodschap beter wordt opgenomen dan wanneer er alleen tekst, beeld of geluid wordt gebruikt.

R-tail ... E-tail ... V-tail

Daar waar het erg kostbaar is om met je bedrijf of product op televisie te komen is het heel eenvoudig om video te gebruiken op het internet. Maar waarom zou je dat doen? Uit recent onderzoek blijkt dat video sturend is met betrekking tot het surfgedrag van de consument.

Wat cijfers:
 • Teenagers == Screenagers!!
 • 1 op de 3 mensen kijkt dagelijks naar online video
 • Dagelijks worden er meer dan 4 miljard YouTube filmpjes bekeken
 • 1 op de vier bezoeken van sociale media eindigen op YouTube of andere video-platforms
 • YouTube is na Google de tweede zoekmachine geworden
 • Sites met video scoren beter in Google dan sites zonder video
 • Mensen met een mobiele telefoon of tablet kijken 2,5 keer zo lang naar video als desktop gebruikers
 • 1 op de 4 senior executives bekijkt zakelijke informatie liever via video dan via tekst
 • Webshoppers maken meer gebruik van video
 • 60% van de online kopers bekijkt een productvideo
 • 52% van deze kopers doet eerder een aankoop na het zien van zo'n productvideo
 • 3 op de 5 besteden zelfs meer dan 2 minuten aan het bekijken van zo'n video
 • Een online-shopper die een productvideo of review heeft gekeken zal bijna 2 maal zo vaak een aankoop doen dan wanneer er alleen tekst en een afbeelding getoond wordt


Video is dus het medium om bezoekers naar uw site te krijgen en om ze vervolgens aan te zetten tot consumptie, of het nu gaat om een webwinkel of om dienstverlening, video vergroot de betrokkenheid van de kijker bij het product.
Internet biedt iedereen een platform om zichzelf of zijn producten te presenteren en de prodctie van video is betaalbaar geworden. Maar hier dus gebruik van en gebruik video om uw bereik te vergroten.bron:Invodo

Bij een nieuwe site hoort een nieuwe promo

Het heeft even geduurd, je moet soms prioriteiten stellen, maar hier is hij dan de nieuwe promo van StaticMotionVideographics.

 

De nieuwe site is online

Niet geheel volgens planning was er ineens behoefte aan een nieuwe site. Maar je moet van de nood een deugd maken dus is alles omgegooid en heb ik een geheel nieuwe site gebouwd. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden.

Een heel warm 2013 namens StaticMotion Videographics

Namens StaticMotion Videographics wil ik iedereen het Beste Wensen en bedanken voor alles gedurende het afgelopen jaar. Dat 2013 maar een jaar mag worden waarin we vinden wat we zoeken en doen wat we willen

 

Staticmotion Videographics maakt belangeloos promotiefilm voor Stichting Voedselbank Gouda en omstreken

De video voor de Stichting Voedselbank Gouda en omstreken is klaar en opgeleverd. StaticMotion Videographics heeft vanuit het project Maatschappelijke Beursvloer geheel belangeloos een korte film gemaakt over het werk van de voedselbank. We hopen dat dit hen helpt om sponsors en donoren over te halen dit belangrijke project te steunen.

StaticMotion Videographics maakt bedrijfsfilm voor Inloophuis Domino in Gouda

Binnenkort gaat StaticMotion Videographics aan de slag voor het Inloophuis Domino in Gouda. Vanuit het concept "Maatschappelijke Beursvloer" zijn we met elkaar in contact gekomen en nu gaan we pro bono een mooi film maken ter promotie van het Inloophuis. Wil je meer weten over wat het Inloophuis allemaal doet, ga dan naar www.inloophuisdomino.nl

Is de bedrijfsfilm nog wel effectief? Of kan je beter kiezen voor een productvideo?

De tijden van de dure corporate video zijn voorbij!

Een goede bedrijfsfilm is goud waard. Vroeger was dit zeker waar en nog steeds heeft de bedrijfsfilm zijn nut en charme. Maar het is de vraag of je in deze tijden niet effectiever kan werken met video.

Met de opkomst van de smartphone en de vrijwel permanente beschikking over internet is het gedrag en de behoefte van de consument veranderd. De vraag naar video is geëxplodeerd. Ook in de zoekresultaten van Google, nog steeds de meest gebruikte zoekmachine, speelt video een zeer belangrijke rol. Sites met video-content scoren hoger dan site zonder. Wil je dus de aandacht van de consument trekken dan is video een belangrijk middel.

Productvideo en Productvisualisatie

Vroeger was het laten maken van een bedrijfsfilm een dure en tijdrovende bezigheid. Vaak werd zo'n corporate-video gemaakt om meerdere jaren mee te kunnen gaan. Het werd daarmee vaak een algemeen verhaal over het bedrijf en zijn producten. Tegenwoordig echter is het mogelijk om snel en relatief goedkoop videoproducties te realiseren. Dit biedt de mogelijkheid om actuele en specifieke informatie te gaan verstrekken. Het is dus mogelijk om micro marketing toe te passen met behulp van video, de productvideo.

Productvisualisatie is de uitgelezen manier om uw producten en ideeën om te zetten in bewegend beeld, in video. Bij productvisualisatie worden verschillende technieken gebruikt om de video te produceren. Dit kan zijn 3D-modeling, maar ook motiongraphics of animatie. Door de verschillende technieken te combineren zijn we in staat een helder verhaal te vertellen.

Video is populair en effectief

Een boodschap verpakt in video blijft langer hangen dan andere vormen van communicatie. En met behulp van technieken als 3d-modeling en 3d animatie kunnen zelf complexe processen en producten goed in beeld worden gebracht. Door op uw site gebruik te maken van meerdere video's over verschillende onderwerpen, bent u in staat om de consument gericht te informeren. In plaats van één video over het gehele bedrijf, plaatst u een serie van video's over verschillende onderwerpen. Elke video gericht op zijn doelgroep. Dit zal veel meer bezoekers naar uw site trekken en daarmee uw kans op succes verhogen.

Wanneer je dus een bedrijfsfilm wil laten maken, vraag je dan af of dit de meest effectieve manier van communiceren is. Is het niet verstandiger om een aantal producten uit te kiezen en deze met behulp van video uit te lichten. Productvideo is waarschijnlijk flexibeler en effectiever. StaticMotion Videographics informeert u graag over de mogelijkheden

StaticMotion Videographics maakt registratie van de Winterhappening 2012 van het Bredeschool Mentorproject

In het kader van de Maatschappelijke Beursvloer steunen wij het "Brede School Mentorproject". StaticMotion Videographics heeft belangeloos een registratie gemaakt van de Winterhappening 2012. Dit heeft een mooie film opgeleverd van alle leerlingen en mentoren die betrokken zijn bij dit mooie project.

Ontwerp van een concept tijdritfiets in c4d

Och wat zou ik deze fiets graag naar buiten nemen voor een goede testrit.

Helaas, hij is nog niet in productie.

Mooi voorbeeld van concept design in 3D. Model gemaakt en gerenderd in C4D

StaticMotion Videographics maakt bedrijfsfilm voor de Stichting Voedselbank Gouda

Binnenkort worden de laatste opnames gepland voor een promotiefilm over de Voedselbank Gouda. De Voedselbank Gouda is een stichting die met behulp van vele vrijwilligers en donateurs een helpende hand bied aan die mensen die zonder die hulp niet rond kunnen komen. Zij doen dit door wekelijks meer dan 300 voedselpakketten samen te stellen en uit te delen. Helaas is dit broodnodig. Sterker nog het laatste half jaar is het aantal aanmelding voor deze vorm van hulp zeer sterk gestegen.

Custom build cage voor Panasonic GH2

Mijn nieuwe cage is is binnen! Deze cage is speciaal gemaakt voor mijn Panasonic GH2 camera, zodat ik alle accesoires goed kan bevestigen en zowel in een studio- als in een veldsituatie goed kan werken.

Deze custom build is gemaakt van POM (Polyoxymethyleen of Polyacetaal) met dank aan van Hulsteijn B.V. Moordrecht. Grote voordeel van POM is zijn gewicht, slagvastheid en bewerkbaarheid. Naderhand gaten tappen om extra modules te kunnen installeren is geen probleem. Daarbij is het in tegenstelling tot aluminium een "warm" materiaal wat met name in het veld erg fijn werken is.

StaticMotion Videographics heeft een nieuwe website ontwikkeld voor tandarts Graafland

In opdracht van Rob Graafland hebben we een nieuwe site ontwikkeld voor de tandartsenpraktijk Graafland in Gouda.

Website Tandartsenpraktijk Graafland

StaticMotion Videographics produceert filmpjes over onderzoek in de psychiatrie door de Yulius Academie

We zijn momenteel erg druk met de productie van een aantal mooie promotiefilmpjes voor de Yulius Academie. StaticMotion Videographics belicht in deze filmpjes verschillende onderzoeken binnen de psychiatrie. Zodra ze klaar zijn zullen de filmpjes te zien zijn op de nieuwe site van de Yulius Academie.

Prototype-cage voor Panasonic GH2 DSLR camera

Binnenkort wordt dit prototype omgezet in een Custom Build versie, gemaakt van POM (Polyoxymethyleen of Polyacetaal) met dank aan van Hulsteijn B.V. Moordrecht

De beste wensen voor iedereen namens StaticMotion Videographics

Namens StaticMotion Videographics wil ik iedereen het Beste Wensen en bedanken voor alles gedurende het afgelopen jaar. Dat 2012 maar een jaar mag worden waarin we vinden wat we zoeken.

 

StaticMotion Videographics presenteert: een nieuw logo!!

 

Het vorige logo was wat verouderd. Te weinig kleur en te complex, dus hebben we een nieuwe versie ontwikkeld in zijn verschillende vormen. Qua vormgeving en huisstijl veranderd er verder niet zo veel. Maar dit nieuwe logo geeft wel een frissere uitstraling.

Website voor de praktijk van Zwanger Fit Zeist opgeleverd.

StaticMotion Videographics heeft voor Margriet Wezenberg de site Zwanger Fit Zeist gerealiseerd.

 

 

Dit in combinatie met het ontwerpen van visitekaartjes en briefpapier

StaticMotion Videographics krijgt extra domeinnaam

StaticMotion Videographics is nu ook bereikbaar via www.staticmotion-videographics.nl

Staticmotion Videographics is nu ook te vinden op About.Me

About.me is een website waar je een mooie startpagina kan maken voor jezelf of voor je bedrijf zodat met behulp van één link iemand een heleboel informatie kan geven. Wil je onze pagina daar bekijken ga dan naar http://about.me/staticmotionvideographics

De Goudse Verzekeringen biedt StaticMotion Videographics kantoorruimte aan

Dankzij een mooi project bij de Goudse Verzekeringen, kan StaticMotion Videographics per februari bij hen terecht voor kantoorruimte.

Dus binnenkort houdt StaticMotion Videographics kantoor bij De Goudse Verzekeringen.

Nieuws

Wie speurt ziet meer!
lees meer
Leuke samenwerking
lees meer
PMS, CMYC en HEX-codes
lees meer
Het is zo'n klein woordje..hallo
lees meer
Nieuw logo voor Van Geel Bewindvoering
lees meer
Druk aan het werk voor...
lees meer
Nieuw logo voor Lexmond Vastgoed
lees meer
Steeds meer video, en u?
lees meer