Bedrijfsfilm

Wilt u uw bedrijf voorstellen aan de wereld via de moderne media? En wilt u gezien worden op het internet? Kijk dan verder naar de mogelijkheden.

Visuele communicatie

Video is het uitgelezen middel voor promotionele activiteiten. Dagelijks worden er meer dan 4 miljard YouTube filmpjes bekeken. Video is overal, makkelijk en snel te produceren.

Productvideo

Heeft u een complex product dat eenvoudig in beeld moet komen? Of wilt u duidelijk maken hoe iets werkt. Productvideo's zijn hiervoor ideaal, kijk verder naar wat wij voor u kunnen doen.

to V, or not to V.....


Steeds meer video

Video is niet meer weg te denken, televisie en internet maken een substantieel deel uit van onze dagelijkse routine en op het internet heeft video de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Daar waar er steeds minder gelezen wordt en radio en vrij constant gebruik vertoont, stijgt de consumptie van video sterk. Dit komt voor een groot deel door het multimediale karakter van video. Televisie, tablet, mobiele telefoon, internet, intranet, video laat zich op vele manieren presenteren en consumeren. Video is verhalend, educatief, het is vermaak en het is een belevingsmedium dat direct emoties losmaakt bij grote groepen mensen. De combinatie van bewegend beeld en geluid zorgt er ook nog eens voor dat de boodschap beter wordt opgenomen dan wanneer er alleen tekst, beeld of geluid wordt gebruikt.


R-tail ... E-tail ... V-tail

Daar waar het erg kostbaar is om met je bedrijf of product op televisie te komen is het heel eenvoudig om video te gebruiken op het internet. Maar waarom zou je dat doen? Uit recent onderzoek blijkt dat video sturend is met betrekking tot het surfgedrag van de consument.


Wat cijfers:
 • Teenagers == Screenagers!!
 • 1 op de 3 mensen kijkt dagelijks naar online video
 • Dagelijks worden er meer dan 4 miljard YouTube filmpjes bekeken
 • 1 op de vier bezoeken van sociale media eindigen op YouTube of andere video-platforms
 • YouTube is na Google de tweede zoekmachine geworden
 • Sites met video scoren beter in Google dan sites zonder video
 • Mensen met een mobiele telefoon of tablet kijken 2,5 keer zo lang naar video als desktop gebruikers
 • 1 op de 4 senior executives bekijkt zakelijke informatie liever via video dan via tekst
 • Webshoppers maken meer gebruik van video
 • 60% van de online kopers bekijkt een productvideo
 • 52% van deze kopers doet eerder een aankoop na het zien van zo'n productvideo
 • 3 op de 5 besteden zelfs meer dan 2 minuten aan het bekijken van zo'n video
 • Een online-shopper die een productvideo of review heeft gekeken zal bijna 2 maal zo vaak een aankoop doen dan wanneer er alleen tekst en een afbeelding getoond wordt

Video is dus het medium om bezoekers naar uw site te krijgen en om ze vervolgens aan te zetten tot consumptie, of het nu gaat om een webwinkel of om dienstverlening, video vergroot de betrokkenheid van de kijker bij het product.
Internet biedt iedereen een platform om zichzelf of zijn producten te presenteren en de prodctie van video is betaalbaar geworden. Maar hier dus gebruik van en gebruik video om uw bereik te vergroten.

v-commerce

bron:Invodo

Hoe presenteer ik mijn bedrijf aan een groot publiek?

Multimediaal

Video maakt communicatie sneller, duidelijker en leuker!

Bedrijfsfilm

Uw bedrijf op het internet

Bedrijfspresentaties en communicatie worden effectiever met de inzet van bewegende beelden. Door gebruik te maken van video en/of animaties om uw bedrijf te presenteren of om intern te communiceren kunt u beter zichtbaar maken wat u wilt vertellen.

Productvideo

Complex wordt simpel

Door gebruik te maken van bewegende beelden kan in korte tijd veel informatie worden gegeven, video is daarmee een heel effectieve vorm van communicatie.


3D Packshot

Detail en flexibiliteit

Met 3D modeling en animatie kunt u zaken visualiseren die anders onzichtbaar blijven. De mogelijkheden zijn onbegrensd.Timelapse fotografie

Tijd wordt zichtbaar

Timelapse fotografie maakt processen zichtbaar die anders verborgen blijven. Tijd in hyperspeed, dynamisch en indrukwekkend.Hoe leg ik uit hoe mijn product werkt?

Contact


Mocht u meer informatie willen hebben neem dan contact op of kijk op de desktop versie van StaticMotion Videographics voor meer info.

Postadres

StaticMotion Videographics

Winterdijk 21

2801 SK GOUDA

Bezoekadres

Bouwmeesterplein 1

T: 0182 550 626

M: 06 1839 7926

E: info@videographics.nl

Naam:

E-mail:

Onderwerp:

Laat dit leeg:

Bericht:

Copyright © 2010-2015 StaticMotion Videographics All Rights Reserved